Mijn passie en visie

Met inmiddels al meer dan 20 jaar werkervaring in de hulpverlening heb ik in honderden gezinnen hulp mogen bieden vanuit verschillende hoedanigheden en ben ik bekend met de vele vormen van hulpverlening die Nederland te bieden heeft. Mijn grote passie, naast mijn eigen gezin, is werken met kinderen, jeugd/ jongeren en hun systemen. Na jaren ervaring binnen verschillende bedrijven besloot ik in 2013 om als zelfstandige verder te gaan en wilde ik graag mijn droom verwezenlijken. Deze droom was om ‘de hulpverlening te veranderen’. Ik merkte in de afgelopen jaren dat er steeds meer afstand kwam tussen de hulpverlener en de klant die hulpbehoevend was. Er werd steeds meer gewerkt vanuit een 9:00 tot 17:00 mentaliteit en de klant werd steeds meer gezien als nummer en niet meer als individu. Mijn visie is dat het leven niet om 17:00 stopt en ook in het weekend loopt het leven door. Daarnaast geloof ik ook niet in het hanteren van 1 methodiek die voor alle klanten hetzelfde moet zijn. Ieder mens is uniek en ieder gezin bestaat uit verschillende unieke mensen. De aanpak zal dus ook iedere keer anders en uniek moeten zijn.

Ondernemend

Toen ik in 2013, samen met Andre, begon met mijn bedrijf XL Group, bestonden de werkzaamheden uit preventieve opdrachten voor verschillende gemeenten. Vormen van jongerenwerk en randgroep werk op straat is waar wij in uitblonken en waar de gemeenten graag gebruik van maakten. Naast dit succes kwamen steeds meer individuele hulpvragen binnen en na een jaar hadden we zoveel vragen liggen dat we uiteindelijk besloten om een tweede zorgbedrijf te starten waarmee we alle hulpvragen konden beantwoorden. Dit zorgbedrijf heeft zich steeds meer ontwikkeld en ik heb met trots aan mijn droom mogen werken door hulpverlening te bieden op een manier die ons inziens uniek is. Een vorm waar de klant echt centraal staat en niet alleen op papier.

Een nieuwe start

Door de grote groei van het bedrijf werd ik vanaf 2017 bestuurder van deze zorggroep. Alhoewel ik dit altijd met veel passie en liefde heb gedaan was de keerzijde dat ik merkte dat ik steeds minder betrokken was bij mijn andere bedrijf, XL Group, en daarmee ook mijn passie om kinderen, jeugd/jongeren en hun systemen persoonlijk te begeleiden. Na een lange periode van wikken en wegen heb ik in 2019 besloten om te stoppen als bestuurder van de zorggroep en mezelf weer volledig te focussen op XL Group. Door mijn jarenlange ervaring met jongeren kwam ik ook steeds vaker in aanraking met problematiek rondom gamen. Het was een opvallend verschijnsel en een groeiend probleem, daarom is Parents of Play in het leven geroepen. Ik wil jullie dan ook van harte welkom heten bij het beste digitale platform voor tips, advies en kennis op het gebied van gamen en het gamende kind. Met een bak aan ervaring en een enorme passie zullen Koen, André en ik jullie als opvoeders de helpende hand bieden.

 

 

De principes
Bewezen proces
Het materiaal op het Parents of Play platform heeft zich al jaren bewezen in de praktijk en is nauwkeurig gemaakt op basis van onze professionele expertise en praktijkervaring.
Behulpzame community
De Parents of Play community is een community van opvoeders met gamende kinderen en professionals die allen hetzelfde doel nastreven, elkaar helpt, en levens verandert. Klik hier en word onderdeel van de community.
Altijd up-to-date
We blijven innoveren en volgen het laatste nieuws. Dit is terug te zien in al het materiaal op het Parents of Play platform en in de Facebook groep.
Expert begeleiding
Bij Parents of Play heeft iedereen toegang tot pedagogen, opvoeddeskundigen en ervaringsdeskundigen. Stel je vraag in de Facebook groep of in de live Q&A’s en krijg antwoord.
Levenslang toegang
Krijg levenslang toegang tot de community, de experts, en al het materiaal waarin je investeert om de relatie met je kind te herstellen, behouden of versterken en je kind in een gezonde balans te brengen met oog voor zijn toekomst.
Het team
van Parents of Play
André Parren
Koen Schobbers
Tim de Lange
Bekend van onder andere:
NPO Radio 1 RTL TEDx NOS AD