Het begin

Naast zijn actieve carrière als professionele gamer, kreeg Koen steeds vaker de vraag om workshops en presentaties te geven voor opvoeders en professionals. Op basis van de persoonlijke ervaring van Koen met zijn moeder, gaf hij voor het eerst een workshop in 2016. Met succes, want de vraag voor workshops en presentaties werd steeds groter.

Het ontstaan van Parents of Play

Halverwege 2018 kwam Koen in contact met André. André gaf ook al jaren presentaties en workshops aan professionals en zijn boek ‘Grip op Gamen’ zou later dat jaar uitkomen. Op basis van dit contact hebben Koen en André elkaar regelmatig ontmoet en is vervolgens Tim erbij betrokken geraakt. Tim heeft als ondernemer veel ervaring en dit was nodig om Parents of Play naar het volgende niveau te brengen. Het team van Parents of Play was een feit.

De toekomst

Parents of Play is ontstaan uit een passie om opvoeders en professionals te informeren en te helpen. Vanuit deze passie willen we zoveel mogelijk mensen bereiken en internationaal het beste ondersteuningsplatform worden op het gebied van gamen en opvoeden. Hiervoor zetten we ons elke dag weer in, waarbij alle informatie die we bieden op ons platform en in onze community gebruikt kan worden in de dagelijkse praktijk. Op deze manier informeren en ondersteunen we opvoeders over de hele wereld

De principes
Bewezen proces
Het materiaal op het Parents of Play platform heeft zich al jaren bewezen in de praktijk en is nauwkeurig gemaakt op basis van onze professionele expertise en praktijkervaring.
Behulpzame community
De Parents of Play community is een community van opvoeders met gamende kinderen en professionals die allen hetzelfde doel nastreven, elkaar helpt, en levens verandert. Klik hier en word onderdeel van de community.
Altijd up-to-date
We blijven innoveren en volgen het laatste nieuws. Dit is terug te zien in al het materiaal op het Parents of Play platform en in de Facebook groep.
Expert begeleiding
Bij Parents of Play heeft iedereen toegang tot pedagogen, opvoeddeskundigen en ervaringsdeskundigen. Stel je vraag in de Facebook groep of in de live Q&A’s en krijg antwoord.
Levenslang toegang
Krijg levenslang toegang tot de community, de experts, en al het materiaal waarin je investeert om de relatie met je kind te herstellen, behouden of versterken en je kind in een gezonde balans te brengen met oog voor zijn toekomst.
Het team
van Parents of Play
Koen Schobbers
Bekend van onder andere:
NPO Radio 1 RTL TEDx NOS AD